Logo WG

Marlis Degreef

beelden

Marlis werd geboren in Keulen,en is zich na haar komst naar Nederland in 1978 gaan verdiepen in het uitbeelden van haar emoties in klei. Na het volgen van diverse cursussen is ze gaan werken met het materiaal Papydur. De daaruit gemaakte sculpturen worden via een mal in brons gegoten, met een maximum van 7 exemplaren.

De sculpturen komen geheel voort uit eigen inbreng en de inspiratie komt rechtstreeks uit het hart. Wat ze produceert noemt ze dan ook haar kinderen, en telkenmale als iemand haar beelden bekijkt, bekruipt haar een gevoel van trots omdat anderen ook haar werk weten te waarderen.

Keeley Degreef

schilderijen

Keeley Degreef wordt geïnspireerd door waarnemingen in de natuur en legt die regelmatig fotografisch vast. Veel elementen uit de natuur worden gebruikt bij de creatie van haar schilderijen. Bij aanvang van het werk is dit nog vaak semi-realistisch, maar door het gebruik van onder andere acryl- en olieverf door elkaar, vaak gecombineerd met bijvoorbeeld bladeren, folies en collage wordt het werk veelal abstract.

7 – 28 november 2010