Logo WG

Josée de With, Anja Doedee en Frans Damen

schilderijen

2016 Bestuur WandelgangenHet bestuur van De Wandelgangen houdt zich doorgaans meer bezig met het organiseren van tentoonstellingen dan met 'eigen werk'. Omdat in de periode van eind mei tot begin juli een paar zondagen uit moesten vallen, vonden wij dat we dit onze exposanten niet aan konden doen, vandaar dat drie bestuursleden hun werk laten zien.

Invloeden van scholing en de afwezigheid daarvan – respectievelijk Arendonk en autodidact – zijn duidelijk zichtbaar in ons werk. Inspiratie doen we op door met oog en hart de werkelijkheid te registreren. Of gewoon ook door dingen die je aanspreken of te binnen schieten uit te werken in beelden. Elke schilder heeft zijn/haar persoonlijke beeldtaal. Als die U aanspreekt krijgt een en ander betekenis en kunt u soms In de gevoelswereld van de schilder binnentreden. Dat geeft vaak net die speciale waarde aan een schilderij.

Wij vinden het een voorrecht om deze 'thuiswedstrijd' te mogen spelen. Uw aanwezigheid bij de opening – of op een ander moment – wordt door ons ten zeerste op prijs gesteld. We hopen dat u aan het bekijken van ons werk genoegen zult beleven.

29 mei – 3 juli 2016