Logo WG

Fotocollectief

lucht, water en zand

2018 Foto CollectiefFotoCollectief is een ad hoc gezelschap van fotografen die de artistieke en technische kwaliteit van elkaars werk scherp houden in maandelijkse sessies en door kruisbestuiving tijdens gezamenlijke fototrips in binnen- en buitenland. Het thema dat de vijf fotografen voor hun expositie hebben gekozen is zand, water en lucht en daarvan laten ze het volgende zien:

Anita Evers – Abstracte en minimalistische afbeeldingen van kleurrijke details, maar ook poëtische sfeerbeelden, zacht van kleur, ontstaan door het spelen met sluitertijden en camerabeweging.

Jeannette Grotenhuis – Foto’s met rust, ruimte en gevoel, vrij werk van een professionele reclame- en interieurfotograaf dat blijft boeien door het tijdloze karakter en niet snel zal vervelen.

Hilco de Koning – Creatieve beelden die het resultaat zijn van zoektochten naar het onverwachte, van kleur tot zwart-wit, van natuur tot abstract en …

Sjef Meeus – Intense natuur- en reisfotografie van ontdekkingstochten naar plaatsen om van te genieten en bij weg te dromen.

Rob Mulder – Minimalistische, stemmige verbeeldingen met weinig en meestal zachte tinten, vaak gebruikmakend van lange sluitertijden als beeldtaal voor abstractie en vereenvoudiging.

14 januari – 4 februari 2018