Logo WG

Aanmelding

U kunt zich aanmelden via het Contactformulier

De secretaris neemt daarna contact met u op en zal o.a. vragen om foto's (afdrukken, digitale foto's of via internet), zodat het bestuur een duidelijke indruk krijgt van het werk. Daarbij graag ook info over afmetingen en gebruikte technieken vermelden.

Als u voorkeur heeft voor een bepaalde expositieperiode of als er een periode is dat u niet kunt, kunt u dit eventueel nu al melden.

De foto's worden tijdens de vergadering besproken. Daarna krijgt u telefonisch of per mail bericht van de secretaris dat we uw werk graag in het echt willen zien. We maken een afspraak om daarvoor met twee of drie leden van de Stichting op bezoek te komen. In de vergadering volgend op dit bezoek wordt definitief besloten of uw werk geschikt is om bij ons geëxposeerd te worden.

Het komt ook voor dat we u vragen om over enige tijd opnieuw foto's in te sturen, omdat we vinden dat u op de goede weg bent, maar nog niet ver genoeg, of omdat er nog te weinig werk is.

Al eerder bij ons geëxposeerd?

U kunt altijd een aanvraag doen om een tweede of zelfs derde keer te exposeren. Ook dan komen we bij u schouwen. We verwachten dan wel nieuw werk te zien, want we willen niet meerdere malen hetzelfde werk exposeren.